Hardware en Software

De hardware en software binnen uw bedrijf spelen een belangrijke rol vandaag de dag. U werkt met computers, printers, boekhoudprogramma’s, tekstverwerkers en tal van andere applicaties en apparatuur. Vaak zijn de meeste problemen opgelost door een goed analyse te maken. Dankzij NecMar IT computer reparatie service biedt u een totaaloplossing voor alle hardware en software binnen uw bedrijf.

Totaaloplossing voor hardware en software voor bedrijven

Met zoveel technologie binnen uw bedrijf is een IT partner onmisbaar. Als systeembeheerder dragen wij zorg voor alle IT gerelateerde zaken binnen uw onderneming en dus ook voor de hardware en software.

We geven adviezen over het aanschaffen van nieuwe hardware, verzorgen de licenties van software en vernieuwen of computer reparatie.
Zodat u zich kunt focussen op het belangrijkste in uw onderneming: ondernemen!

NecMar IT helpt ondernemers met:

Voordelen van de juiste infrastructuur

Als ondernemer is tijd vaak de grootste vijand. Bezig zijn met zaken waar u weinig of geen verstand van (of interesse in) heeft, is zonde van uw tijd en uw geld. NecMar IT helpt u bij het aanleggen van de juiste infrastructuur binnen uw onderneming. De juiste hardware en software zorgen er voor dat u efficiënter en daarmee productiever werkt.

Met onze cloud oplossingen zoals Office 365 pakketten, back up’s in de cloud en VoIP bellen zorgen we er tevens voor dat u minder afhankelijk bent van de locatie waar u werkt. U hebt altijd toegang tot belangrijke bestanden en documenten en bent middels VoIP overal bereikbaar tegen de laagste telefonie tarieven. En met onze Antivirus, Firewall en beveiligings oplossingen zorgen we er ook nog eens voor dat de software en hardware optimaal beschermd zijn tegen cybercriminelen!

Neem contact op!

Als IT bedrijf begrijpen wij als geen ander dat hardware en software binnen uw bedrijf maatwerkoplossingen vereisen. We gaan dan ook graag met u in gesprek over een totaaloplossing voor al uw IT gerelateerde zaken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!