Online Monitoring

De computers en uw randapparatuur in uw bedrijfsnetwerk zijn verbonden met het internet. Hierdoor zijn er altijd dreigingen van buitenaf. NecMar IT helpt u met het online monitoren van uw servers, uw bedrijfsnetwerk, de computers binnen het netwerk en overige randapparatuur zodat uw gegevens te allen tijde veilig zijn en u veilig kunt werken binnen het netwerk.

Wat is online monitoring?

Online monitoring is het monitoren van hardware en software binnen uw (bedrijfs)netwerk. Alle apparaten binnen het netwerk zijn doorgaans verbonden met het internet. Dit is enerzijds fijn omdat u altijd toegang hebt tot uw gegevens en apparaten, maar anderzijds brengt dit dreigingen met zich mee.

Door randapparatuur en computers online te monitoren voorkomen we eventuele calamiteiten met de apparatuur. We dragen zorgen voor een correcte werking van de computers en randapparatuur en zorgen er met onze Antivirus oplossingen tevens voor dat uw gegevens en (privacygevoelige informatie) beveiligd zijn tegen indringers.

Voordelen van online monitoring

Door de online monitoring van uw apparaten door NecMar IT te laten verzorgen hoeft u zich nooit meer druk te maken om gegevensverlies of indringers in uw bedrijfsnetwerk. Wij zorgen er voor dat u veilig gebruik kunt maken van uw apparaten en netwerk door op afstand calamiteiten te voorkomen. Bij dreigend gevaar zorgen wij direct voor een snelle en adequate oplossing. Dit doen wij met behulp van de nieuwste tools en uitgebreide software.

Waarom online monitoren?

  • Veilige werkomgeving
  • Problemen voorkomen in plaats van oplossen
  • In geval van calamiteiten kunnen we snel reageren

Voor wie is online monitoring?

Online monitoring is voor iedereen raadzaam. Zelfs voor het thuisnetwerk van particulieren, maar over het algemeen is online monitoring vooral interessant voor:

  • Zelfstandig ondernemers (zzp/freelance)
  • Bedrijven
  • Organisaties
  • Instellingen

Totaaloplossing voor ondernemers en particulieren

Bij NecMar IT denken we graag mee over totaaloplossingen. Voor het online monitoren van uw computers, servers, netwerk en randapparatuur, maar ook over alle andere IT gerelateerde zaken. Alles onderbrengen bij één vakspecialist biedt voordelen. Zo kunnen we snel schakelen en problemen oplossen indien dit nodig is, maar heeft u ook altijd één vast aanspreekpunt voor al uw vragen of problemen.

Wij helpen ondernemers bij:

Wacht daarom niet langer en neem direct contact met ons op om onze mogelijkheden voor online monitoring te bespreken of klik op één van bovenstaande links om verder te lezen over de betreffende service!