Systeembeheer voor uw bedrijf

Eén vaste systeembeheerder voor al uw IT zaken? Zodat u nooit meer last heeft van verlies van werktijd en onverwachte kosten? Dat is samenwerken met NecMar IT als systeembeheerder voor uw bedrijf!

IT is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Gaat er iets mis met het netwerk of met de software en hardware kan dit voor grote problemen zorgen. Een vaste systeembeheerder/netwerkbeheerder biedt daarbij uitkomst.

U heeft immers één vast aanspreekpunt voor alle IT zaken en bent beter voorbereid op calamiteiten. Zo voorkomt u onnodig verlies van werktijd en (hoge) onverwachte kosten. Want wist u dat 95% van alle dagelijkse problemen met uw netwerk en/of computers eenvoudig vanaf afstand verholpen kunnen worden? Bij NecMar IT verhelpen we problemen snel (en op afstand) zodat u zo min mogelijk tijd en geld verliest!

NecMar IT als systeembeheerder

Bij NecMar IT zijn we gericht op het voorkomen van storingen. Natuurlijk lukt dit niet altijd en daarom kunt u altijd direct contact met ons opnemen in het geval van vragen en/of storingen. U heeft 1 vast aanspreekpunt voor al uw IT kwesties zodat er snel geschakeld kan worden tussen NecMar IT en uw onderneming.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het beheren van netwerken en systemen en onze uitgebreide kennis kunnen we u op vrijwel alle aspecten van het IT-gebied ondersteunen. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in onder meer:

Wij richten ons op het MKB en (kleine) zelfstandigen in Flevoland en omgeving. Bent u een ondernemer in Flevoland en op zoek naar een vaste systeembeheerder voor al uw IT zaken? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te