Managed Antivirus

Als ondernemer is een correct werkende en veilige IT omgeving een absolute noodzaak. Virus verwijderen en Trojaanse paarden zijn wel het laatste waar u binnen uw bedrijf op zit te wachten. NecMar IT zorgt met onze Managed Antivirus oplossing voor een veilige werkomgeving.

Managed Antivirus voor ondernemers

De computers en randapparatuur in uw onderneming zijn doorgaans verbonden met het internet en daardoor vatbaar voor kwaadwillenden. Cybercriminaliteit is vandaag de dag een serieuze bedreiging. Voor particulieren, maar zeker ook voor ondernemers en bedrijven. Veel voorkomende bedreigingen zijn:

  • Hackers
  • (Bedrijfs)spionage
  • Phishing
  • Wardriving
  • Virus verwijderen, spyware en andere malware
  • NecMar IT zorgt er voor dat de computers en randapparatuur in uw bedrijfsnetwerk optimaal zijn beveiligd tegen cybercriminelen middels Managed Antivirus.

Wat is Managed Antivirus en wat zijn de voordelen?

Met onze Managed Antivirus oplossing beschermen we uw computers en randapparatuur vanaf afstand. Wij kijken met u mee en beschermen u tegen mogelijke dreigingen. Middels overzichtelijke rapportages monitoren wij de virussen en Trojaanse paarden die het systeem heeft tegen gehouden.

Het programma wat wij gebruiken voor onze Managed Antivirus oplossing is Bitdefender. De nummer 1 Antivirus software voor bedrijven en ondernemers, maar ook particulieren kunnen hun computers uitstekend beschermen met de software.

De Managed Antivirus software van NecMar IT werkt uitstekend op MAC en Windows apparaten en is bovendien licht in het gebruik. Hierdoor start de computer nog steeds razendsnel op en merkt u tijdens het werken helemaal niets van de Antivirus die op de achtergrond meedraait.

Voordelen van Antivirus door NecMar IT

  • Zorgeloos gebruik maken van uw computers en netwerk
  • (Privacygevoelige) informatie is altijd veilig
  • Geen onverwachte kosten
  • Bestaande vele virus verwijderen

Totaaloplossing voor ondernemers

Naast antivirus en beveiliging voor ondernemers bieden we bij NecMar IT een totaaloplossing voor al uw IT zaken. Alles onderbrengen bij één vakspecialist biedt voordelen. Zo kunnen we snel schakelen en problemen oplossen indien dit nodig is, maar heeft u ook altijd één vast aanspreekpunt voor al vragen of problemen.

Wij helpen ondernemers bij:

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de computers en het netwerk in uw onderneming optimaal te beveiligen middels onze Managed Antivirus oplossing of klik op één van bovenstaande links om meer te lezen over de betreffende service!