VoIP (Bellen over Internet)

Maakt uw bedrijf nog geen gebruik van VoIP bellen (Voice over IP)? Zonde! IP-telefonie heeft namelijk veel voordelen t.o.v. het traditionele bellen. NecMar IT maakt het met VoIP voor bedrijven mogelijk om tegen lagere tarieven te bellen via een internetverbinding.

Wat is VoIP bellen en wat zijn de voordelen?

Voice over IP, kortweg VoIP genoemd, is VoIP bellen via het internet. Vooral voor bedrijven kan VoIP erg interessant zijn, zeker als er binnen het bedrijf veel gebeld wordt. Bellen via een ISDN of analoge lijn brengt immers hoge kosten met zich mee en is altijd plaatsgebonden. Voor VoIP heb je slechts een internetverbinding en een VoIP toestel nodig. Ideaal voor de thuiswerker!

Voordelen van VoIP bellen op een rij

  • Geen ISDN apparaten meer nodig voor meerdere lijnen
  • Goedkopere tarieven (25 tot 70% besparen op telefoonkosten!)
  • Betere kwaliteit (HD bellen)
  • Minder bekabeling
  • Locatie onafhankelijk
  • Onbeperkt aantal verbindingen

VoIP voor bedrijven

VoIP wordt in het bedrijfsleven al jaren op grote schaal toegepast, maar ook steeds meer kleinere ondernemingen en zelfstandigen ontdekken de voordelen van VoIP voor bedrijven. Niet langer is uw telefoonnummer gekoppeld aan een vaste lijn. Met een internetverbinding en een toestel kunt u bellen. Waar en wanneer u maar wilt. Tegen de laagste tarieven en de hoogste geluidskwaliteit.

VoIP bellen bij NecMar IT

Bij NecMar IT denken we graag na over totaaloplossingen voor ondernemers op het gebied van IT. Netwerken, internet en hardware en software nemen een belangrijke plaats in in uw bedrijf. Door één vast aanspreekpunt te vormen voor al uw IT gerelateerde zaken kunnen we snel schakelen en bieden we oplossingen op diverse gebieden. Zo bieden we niet alleen IP-telefonie oplossingen voor ondernemers in Flevoland, maar ook:

Wacht niet langer en start vandaag nog met VoIP bellen voor uw bedrijf. Neem hier direct contact met ons op of klik op één van bovenstaande services om er meer over te lezen.