Webdesign

Als ondernemer is een website vandaag de dag onmisbaar. Uw doelgroep is online. Het is dé plek om gevonden te worden. Een responsive webdesign, converterende webteksten en koppelingen met social media maken van uw website het perfecte acquisitiekanaal. NecMar IT helpt u graag bij het website laten maken!

Website laten maken bij NecMar IT

Bij NecMar IT bieden we graag totaaloplossingen, zo ook voor uw website. Een website kàn een perfect verkoopkanaal zijn, maar het hebben van een website is niet direct een garantie op succes. Uw website moet voor u werken. Gevonden worden. En zo ingericht zijn dat uw bezoekers converteren in klanten.

NecMar IT bouwt websites die:

  • mobielvriendelijk zijn (responsive webdesign)
  • zoekmachinevriendelijk zijn (SEO geoptimaliseerd)
  • gebruiksvriendelijk zijn (WordPress Websites)

Webdesign voor iedereen

Tijd is vaak de grote vijand van ondernemers. Bij NecMar IT begrijpen we dit als geen ander. Om die reden maken wij websites die u snel en eenvoudig zelf kunt onderhouden en updaten. WordPress is een CMS systeem wat door miljoenen mensen over de gehele wereld wordt gebruikt. Zelfs met zeer beperkte computerkennis kunt u de website zelf beheren na oplevering, maar ook daarna staan wij natuurlijk gewoon voor u klaar!

Een converterende website

Of u nu een informatieve bedrijfswebsite wilt laten maken of een webshop wilt beginnen waar u uw producten wilt verkopen: een representatief webdesign en goed gevonden worden in Google is slechts het halve werk. Eenmaal op uw website gekomen zullen uw bezoekers geïnteresseerd in uw bedrijf moeten raken. Geënthousiasmeerd worden. En dat gaat nog steeds op de ‘ouderwetse’ manier: middels woorden.

Teksten voor het web

Uw bezoekers lezen teksten op uw website anders dan in het offline leven. Zij scannen een tekst eerder dan dat zij alle woorden en zinnen zullen lezen. Door uw webteksten zo in te richten dat bezoekers de kernpunten uit de tekst weten te halen vergroot u de kans op conversie.

NecMar IT werkt samen met online tekstschrijvers die de aandacht weten te grijpen en webteksten zo schrijven dat bezoekers het doel van de tekst automatisch begrijpen en hier actie op zullen nemen.

Een complete website voor ondernemers

De complete website die NecMar IT voor u maakt is natuurlijk pas helemaal compleet als uw social media kanalen zijn gekoppeld aan de website. Zo kunnen bezoekers eenvoudig via uw website naar uw bedrijfsprofielen browsen, maar kunt u ook nieuwe bezoekers op uw website verwachten die uw bedrijf gevonden hebben op Social Media.

In combinatie met uw complete website beschikt u zo over meerdere perfecte acquisitiekanalen en profiteert u optimaal van de voordelen van een website: meer zichtbaarheid én meer omzet!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor uw nieuwe website!