WIFI

Draadloos internet (WIFI) is niet meer weg te denken in de maatschappij. Ook als ondernemer kunt u er niet meer omheen, zeker met Cloud oplossingen als Office 365, back up’s in de Cloud en VoIP bellen. Een juist geïnstalleerd WIFI netwerk binnen uw bedrijf is dan ook absolute noodzaak. NecMar IT biedt oplossingen als het gaat om WIFI voor bedrijven.

WIFI voor bedrijven

WIFI verbindingen zijn, mits goed geïnstalleerd, tegenwoordig even snel als bekabelde netwerken. Vooral binnen het bedrijfsleven is een optimaal WIFI netwerk toch wel een vereiste. Men werkt sneller en productiever en ook het delen van bestanden en documenten is dankzij WIFI voor bedrijven een fluitje van een cent tegenwoordig.

NecMar IT helpt met:

  • Optimaliseren van het WIFI netwerk zodat u altijd tegen de hoogste snelheid kunt internetten
  • Aanleggen van WIFI hotspots (access points) bij bedrijven, zorginstellingen en overige organisaties
  • Maatwerk oplossingen bij een matige WIFI verbinding in uw bedrijfspand
  • Installeren van Facebook WIFI
  • Zorg er vandaag nog voor dat het WIFI netwerk binnen uw bedrijf optimaal presteert en neem hier direct contact met ons op!

Totaaloplossing voor IT

Bij NecMar IT denken we graag na over totaaloplossingen voor (kleine) ondernemers in Flevoland en omgeving. Met alle technologie vandaag de dag binnen uw bedrijf is het handig om één aanspreekpunt te hebben voor al uw IT gerelateerde zaken. Snelle oplossingen zijn dan immers zo gemaakt en problemen worden veelal bij voorbaat al voorkomen omdat NecMar IT niet alleen zorg draagt voor het WIFI netwerk bij bedrijven, maar ook voor andere IT gerelateerde zaken als:

Wacht niet langer en bespreek snel met ons hoe wij u en uw bedrijf kunnen ondersteunen of klik op één van bovenstaande links om meer over de betreffende service te weten te komen!