Over Necmar IT

Meedenkers over totaaloplossingen op het gebied van IT. Zo zouden we ons het beste kunnen omschrijven. De technologie van vandaag de dag is voor veel ondernemers en zelfstandigen een doorn in het oog. Het beveiligen van computers, instellen van bedrijfsnetwerken, IT automatisering en de backup verzorgen van belangrijke gegevens. Vaak heeft u wel wat anders aan uw hoofd. Bij NecMar IT zorgen we er voor dat we zorg dragen voor al deze ‘moeilijke’ kwesties.

Alle IT zaken onder 1 dak

NecMar IT is graag uw partner als het gaat om IT gerelateerde zaken. Waarom zaken onderbrengen bij diverse partijen als er 1 partij is die zorg kan dragen voor al uw IT gerelateerde kwesties?

Dat is de filosofie achter NecMar IT.

Wij geloven in één vast aanspreekpunt zodat er snel geschakeld kan worden en problemen voorkomen kunnen worden. In plaats van opgelost. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar mochten er onverhoopt toch calamiteiten ontstaan, dan is het fijn als er snelle en adequate oplossingen voor handen zijn. NecMar IT zorgt voor die snelle en adequate oplossingen.

Wij helpen u graag bij:

Neem hier direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of klik op de dienst hierboven om verder te lezen over de betreffende service van NecMar IT.

Over NecMar IT

NecMar IT is een jonge startup en gevestigd in Almere. Onze missie is om processen en systemen zo veel mogelijk te automatiseren zodat u als ondernemer in een veilige en geoptimaliseerde omgeving kunt werken en altijd beschikt over de veiligste omgeving om eigen werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Bij ons staat kwaliteit voorop en dit merkt u in onze samenwerking. Onze diensten zijn gericht op preventie, maar in geval van nood is er direct contact. Veel van de problemen in een IT omgeving kunnen op afstand worden opgelost zodat u snel weer aan de slag kunt en zich kunt richten op de zaken waar uw talenten liggen. Ons talent ligt in het organiseren, installeren en optimaliseren van systemen, netwerk en processen en daarbij gaan we graag met u in gesprek.

Wacht daarom niet langer en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Bel vandaag en vraag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen!