Basis WordPress website

WordPress website laten maken?

Vanaf €850,- een WordPress website laten maken. Zonder gedoe. Geschikt voor iedere ondernemer. Met onze basic website ben je vanaf de livegang van je website startklaar om klanten te werven.

Een website is onmisbaar als platform binnen een online marketing strategie. Wij geloven dat iedere onderneming de digitale kansen moet benutten. Dit begint met een website.
Met onze websitepakket wordt je volledig ontzorgt en krijg je een mooi fundament waarmee je jouw online business kan laten groeien. De WordPress website die we voor je maken is een moderne stijl en volledig mobielvriendelijk. Ook zorgen we voor een e-mailadres, ssl-certificaat en een online back-up.

Voor hosting, onderhoud en servicekosten betaal je een maandelijkse fee van slechts €39,- zodat je zonder kunt doen waar je goed in bent.

Basis WordPress website

website zonder zorgen
  • WordPress website
  • Tot 6 pagina’s
  • Responsive webdesign
  • Eenvoudig zelf beheren
  • Zoekmachine vriendelijk (de basis)
  • Onbeperkt Email adressen

Een nieuwe website laten maken?

Behaal online succes met een nieuwe professionele website. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat jij bezig kan met ondernemen.

WordPress website laten maken? Websites waar we trots op zijn:

Dag in, dag uit zijn we bezig met het vertalen van ondernemersvraagstukken naar online branding en aanwezigheid in de vorm van een website. Wij werken voornamelijk voor zzp’ers, ondernemers en het mkb uit uiteenlopende branches. Ook jij kunt indruk maken met een moderne website die voor je werkt.
Hieronder een greep uit onze projecten.

De nieuwe website van Posthumuswinkel staat inmiddels live, Necmar heeft mee geholpen met het realiseren van onze nieuwe website. Wij zijn tevreden met de snelheid waar mee dit gedaan is en vonden de communicatie soepel en vlot lopen. Wij raden Necmar dan ook zeker aan als web-partij!